Handmade by Anna

När det kommer till mina naglar så är jag ju väldigt petig med hur dem ska se ut och så är jag ju även oerhört mån om att det är någon professionell och duktig här i Umeå som gör dem dessutom. Detta är ju någonting som dem flesta av er redan vet, men det har varit rätt så mycket snacka nere i kommentarerna kring vem det är jag går till för att få just dem naglarna som så många av er verkar vilja ha just nu.

Klicka här för att direkt komma till Handmade by Anna som det stället heter där jag går för att få mina snygga naglar. Hon är verkligen hur bra som helst på det som hon gör och jag tycker helt klart att hon är värd uppmärksamheten. Jag hoppas verkligen att ni väljer att kika vidare på Handmade by Anna för jag vet att ni också skulle tycka att hon var helt fantastisk på det som hon gör. Det här är ju nu dock lite smått inriktat till alla er som då befinner er någonstans i eller omkring Umeå eller då kan ta er dit på något smidigt sätt. Jag tycker helt klart att ni ska välja att vända er dit ifall ni vill ha liknande resultat som mina, för hon är nämligen den enda som lyckats ge mig dem här hållbara, tåliga och snygga naglarna som jag nu har. Hur som helst så hoppas jag att det här är till någon form av hjälp för en del av er som nu var intresserade och så får jag hoppas på att ni finner det ni söker hos just Handmade by Anna. Annars så får jag nästan ta och tacka för mig idag, och så får ni ha en fortsatt trevlig dag eller kväll beroende på när ni läser detta!

Du gillar kanske också...