Healing i Falköping

Hejsan, åter igen, alla mina fina och glada läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra och att det har varit en bra start på veckan så här långt. I det här inlägget idag så tänkte jag att jag skulle ta och skriva lite om det här med kraniosakral terapi och även healing för er i Falköping, Lidköping, Skara eller Vara bland annat. Anledningen till varför det handlar om just dess områden är för att det är i närheten av mig och det är här som jag själv har gått på bland annat då både healing och kraniosakral terapi hos ett företag vid namn LjusStrimman.

Jag tycker att det är jättebra att det är så pass många av er som nu har hört av er till mig och vill prata lite om det hela, för jag tycker alltid att man ska kunna uttrycka sig i sådana här frågor och att man ska kunna prata om det. Jag tycker absolut att om man känner sig intresserad och om man känner att man har ett behov av det så ska man definitivt prova på det. Jag kan tänka mig också att det finns många som kanske känner sig skeptiska till det här, men det kan jag säga att det var jag med från början. Nu så har jag dock ändrat mig helt ända sedan jag faktiskt provade på det hela och nu har allt blivit oerhört mycket bättre för mig. Sedan så ska jag ju inte uttrycka mig om vad andra känner och upplever, men jag har hur som helst fått precis den hjälp som jag faktiskt ville få genom att gå till LjusStrimman. Hur som helst så ska jag nu fatta mig kort och hoppas att ni alla finner det ni söker hos LjusStrimman som jag verkligen varmt rekommenderar. Vi hörs snart igen i mitt nästa inlägg!

Du gillar kanske också...