Pitholms Rör AB

Som många av er kanske redan vet om så skrev jag ju en del här på bloggen för några veckor sedan om att jag hade varit tvungen att få tag på en bra rörmokare och ett bra rörmokeri här i Luleå som kunde hjälpa mig med mina rör här hemma. Efter att jag skrivit lite om detta, så var det en hel del av er läsare som då också befinner er här i Piteå och Luleå med omnejd bland annat som hörde av er hit till mig och ville veta ifall jag kunde ta och tipsa om ett bra rörmokeri som jag personligen kan rekommendera och tycker är pålitligt och bra att vända sig till. Eftersom att jag mer än gärna skulle vilja vara till så stor hjälp som möjligt, så tänkte jag helt enkelt att jag skulle ta och göra just detta här idag för att kunna ge er ett tips som ni säkerligen kommer att kunna dra nytta av. Den rörmokare som jag själv då valde att vända mig till, och som jag även verkligen har varit supernöjd med, heter inget annat än Pitholms Rör AB och det är alltså även dem som jag idag skulle vilja ta och varmt rekommendera att alla ni som nu är intresserade av att anlita ett bra rörmokeri vänder er till just detta. Pitholms Rör AB är nämligen oerhört skickliga och effektiva när det kommer till det som de sysslar med och har verkligen gett mig precis all den hjälp som jag har känt att jag har varit i behov av när det kommer till det som jag behövde hjälp med. Med tanke på hur nöjd jag själv har varit med deras tjänster, så tror jag även därför att ni också kommer att kunna vara det! Ha det nu så bra, allesammans!

Du gillar kanske också...